Kayıt Ol

Giriş

Şifremi Kaybettim

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Giriş

Kayıt Ol

Android telefon rehberi senkronizasyonu nasıl iptal edilir ? (Çözüm)

Android telefon rehberi senkronizasyonu nasıl iptal edilir ? (Çözüm)

Eğer telefon rehberinizden kişi siliyorsanız ve daha sonra sildiğiniz kişilerin tekrardan rehberinize döndüğünü görüyorsanız. Google Kişiler Senkronizasyon uygulamanız çalışıyor demektir.  Eğer senkronizasyon ayarlarınızı olağan hale getiremezseniz bu uygulamayı durdurmanız sorununuzu çözecektir.

Google Kişiler Senkronizasyon uygulamasını şu şekilde durdurabilirsiniz;

  1. Ayarlar‘a girin
  2. Uygulamalar‘ı Açın
  3. Burada Google Kişiler Senkronizasyon‘u bulun
  4. ve Durdur butonuna basarak durdurun.

Hakkında Eyüp Yılmaz

Şu sıralar insan ve kainat araştırmalarında... Hayat'ın kaynağını merak ediyor...

Beni Takip Et

Leave a reply

Captcha Captcha güncellemek için resime tıkla